FACILITY FOR FUTURE 2018 Hét inspiratie event voor het creëren van meerwaarde

Spectaculaire belevingselementen

Tijdens Facility for Future staat inspiratie centraal door middel van spectaculaire belevingselementen, zoals het NANO-plein en het object ‘the End of Sitting’. Hieronder treft u alvast een voorproefje van wat u te wachten staat!
 

NANO-plein

Op het NANO-plein worden producten getoond die met behulp van nanotechnologie zijn gemaakt. Nanotechnologie draait om het maken van dingen op schaal; een nanometer is één miljardste meter. Op Facility for Future worden alleen de meest exclusieve en spannende producten getoond. Voorbeelden van producten zijn: muurverf die van kleur kan veranderen middels een app, een levende lamp of allergiegevoelig bestek. Het NANO-plein laat de impact van technologie op ons alledaagse leven ervaren. De tentoonstelling is gevuld met producten die tussen nu en de komende tien jaar op de markt kunnen komen. Hierbij wordt streng gelet op de technologische onderbouwing en de haalbaarheidsindicator.
 

Belevingscorridor

Het looppad van 1931 Congrescentrum naar de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch zal geheel in het teken staan van beleving. In deze gang worden al uw zintuigen geprikkeld. Zo is er bijvoorbeeld een Silent Disco en kunt u via een verlicht zebrapad de corridor doorkruisen. Ook is er improvisatietheater in houding en gedrag. Andere voorbeelden zijn een feel good corner, waarbij u tot rust kan komen middels een (hoofd)massage, geurtechnieken die het welzijn kunnen vergroten, testen die de smaakpapillen aan het twijfelen brengen, inspiratiefilms, verassende werkopstellingen waarbij met verschillende lichtaccenten wordt geëxperimenteerd, een vraag-en-klaagmuur en een geluidsabsorberende tent.
 

Belevingsplein Werkplek van de toekomst & Veilig en Gezond werken

Op dit plein zijn verschillende specialisten aanwezig, zoals een binnenhuisarchitect of vitaliteitcoach. U kunt hier dagelijks gratis advies krijgen tijdens de inloopspreekuren.
Hier wordt ook het innovatieve object ‘The End of Sitting’ in gebruik genomen. Het is een object waar gebruikers staand, liggend of hangend kunnen werken. Middels deze installatie wordt het hele kantoorlandschap vormgegeven. In een rotsachtige omgeving met uitgegraven werkplekken wordt er voor gezorgd dat er geen werknemer meer zit. Het object moet voor een groter gevoel van welzijn zorgen bij werknemers. Daarnaast is er minder concentratieverlies en wordt er effectiever gewerkt.
 
Naast deze onderdelen zullen er nog veel meer uiteenlopende belevingselementen te vinden zijn op Facility for Future 2017. Denk bijvoorbeeld aan de aanwezigheid van beveiligingsrobot SAM die zelfstandig beveiligingstaken kan uitvoeren, of aan een spectaculair plafond vol met groen beplanting in de centrale hal van 1931 Congrescentrum. 


Kantoor van de toekomst

Het belevingsplein Kantoor van de Toekomst toont een aantal innoverende werkoplossingen over inrichting, opbergen, groenbeplanting en vernieuwende kantoorproducten. Het plein wordt onder andere ingericht met de IntelliDesk, een intelligente zit-sta werkoplossing. Daarnaast is er ook een scheidingswand met groenbeplanting, de Green+Wand en het Spacefullness concept met mogelijkheden voor efficiënte opslag en optimaal gebruik van kantoorruimtes. 
 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Facility for Future wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie