De presterende werkplek

De uitdaging van facility management is om waarde te creëren voor organisaties, ongeacht kantoor-, zorg-, onderwijs- of winkelomgeving. Dit kan het vakgebied facility management en huisvesting, door doelgericht faciliteiten en diensten zo te ontwerpen en in te zetten dat ze bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie en een positief effect hebben op prestaties van mensen en de uitkomst van primaire processen.

De ‘performing workplace’ is een werkomgeving, die de primaire doelen van de organisatie optimaal ondersteunt. Door het aanbieden van passende ruimte, goede bereikbaarheid en een werkplekconcept dat de gewenste manier van werken nu en in de toekomst faciliteert. De presterende werkplek is daarbij bovenal een gezonde werkplek, die het welbevinden van de medewerker stimuleert.

Pepijn Schoonhoven zal aan de hand van een aantal cases deze visie illustreren. Pepijn is als adviseur Huisvesting & Vastgoed werkzaal bij Royal HaskoningDHV bij overheden, onderwijs en het bedrijfsleven. Zwaartepunt van zijn werkzaamheden ligt bij het verrichten van scenariostudies en haalbaarheidsonderzoeken, het opstellen van projectdefinities, locatiekeuze, het bieden van beslissingsondersteunende informatie in business cases en het onderhandelen van huisvestingsopties met de betreffende aanbieders.
 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Facility for Future wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie