Het rendement van vitale voeding

Ons eetpatroon is de afgelopen decennia meer veranderd dan sinds het begin van de mensheid. Voeding is industrie geworden en we zien steeds beter welke nadelige gevolgen dit heeft voor ons eetpatroon. We zien steeds beter welke nadelige gevolgen ons slechte eetpatroon heeft voor productiviteit en vitaliteit van medewerkers en welke relatie er gelegd kan worden met chronische ziekten en verzuim. In deze workshop vertelt kartrekker Maarten Schellekens over de aard en omvang van het probleem. Hij beschrijft de laatste innovaties rond vitale voeding en laat zien op welke manier voeding binnen organisaties kan bijdragen aan energieke en vitale werknemers.

Maarten Schellekens is vanuit een bedrijfseconomische achtergrond gespecialiseerd in duurzaam en sociaal ondernemen. Sinds 2010 actief bij cateraar Hutten in het vormgeven van het duurzaam en sociaal beleid. Vanaf 2012 is hij oprichter en kartrekker van innovatiecentrum Foodsquad. 
 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Facility for Future wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie