Lancering BeSense sensorproject Heijmans & CSU

De afgelopen 10 jaar hebben veel bedrijven hun best gedaan om data te verzamelen. Steeds vaker komen ze erachter dat het echte avontuur daarna pas begint. Wat ga je met de data doen? Hoe kun je je klanten een betere ervaring geven? Hoe ga je data inzetten om het beste uit je medewerkers te halen? Aan de technologie zal het niet liggen. Sensoren zijn nog nooit zo goedkoop geweest en netwerken nog nooit zo snel. Het echte verschil wordt gemaakt  met creativiteit en hybride intelligentie: menselijk vernuft, versterkt door software en zelflerende algoritmes.
 
Tijdens deze sessies zal Jim Stolze hier verder op ingaan en zal het het innovatieve project ‘BeSense’ worden gelanceerd. Het project laat zien hoe innovatieve cocreatie binnen de keten leidt tot nieuwe invulling van facilitaire dienstverleningsconcepten.
 
Jim Stolze is veelgevraagd spreker en consultant op het gebied van innovatie, technologie en ondernemerschap. Daarnaast is Jim door TED.com uitgekozen als ambassadeur voor Europa. Hij is de oprichter van TEDxAmsterdam.
 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Facility for Future wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie